Despre Charrisma ®

Dacă sunteți în căutarea celor mai bune hăinuțe de botez și evenimente pentru copilul dvs., ați ajuns în locul potrivit! Indiferent care este specificul și amploarea evenimentului, Charrisma Collection este mândră să vă poată oferi o selecție unică de produse de care aveați nevoie.

Charrisma Collection este dedicată să creeze ținute exclusiviste, stilate și de înaltă calitate astfel încât atât copilul cât și dvs. să fiți multumiți de achiziție și să vă bucurați de momentele speciale din viața dvs. Inclusiv în acele clipe magice când peste ani și ani depănați amintirile vizualizând pozele sau înregistrările video de la acele evenimente.

Am creat Charrisma Collection știind din proprie experiență cât de dificil poate fi uneori să gestionezi toate aspectele vieții cotidiene și în același context sa-ți aloci timp pentru a găsi ținutele potrivite copiilor noștri dragi ce sunt implicați în diverse evenimente speciale. 

Acesta este exact motivul pentru care ne-am decis să ne urmăm pasiunea legată de moda dedicată celor mici și să lansăm magazinul online charrisma.com care ar permite mamelor sa aleagă dintre ținutele clasice sau moderne fără nici măcar cel mai mic efort. Charrisma vă permite să aveți acces la moda dedicată copiilor și vă oferă un catalog variat de tinute produse exclusiv în România. Ghidul nostru de mărimi vă poate ajuta să identificați din start ținuta potrivită pentru copilul dvs. fără ca să pierdeți timpul cu mersul pe ghicite sau cu returnări ale produselor achiziționate. Ținutele Charrisma cochete, diversificate prin spectrul de culori și modele, create din materiale de înaltă calitate și disponibile într-o gamă variată de mărimi, aduc un stil aparte care este greu de egalat pe piața românească.

Echipa noastră este dedicată să transforme experiența dvs. de achiziție a produselor Charrisma într-una cât se poate de plăcută, sporind în același timp șansele ca al vostru copil sa fie în centrul atenției inclusiv datorită ținutei elegante. Suntem ferm convinși că bucuria îngrijirii și îmbrăcării copiilor dvs. este pur și simplu o plăcere pe care orice mamă merită să o experimenteze. În această ordine de idei, sperăm că o să vă facă plăcere experiența achiziției produselor Charrisma. Știm că al vostru copil sigur se va bucura de ea!

Vă îndemnăm să vizitați site-ul charrisma.com în mod regulat pentru a fi la curent cu noutățile de stiluri și produse oferite pentru achiziție și nu uitați să folosiți hashtag-ul #charrismacollection pentru a împărtăși experiența dvs. Charrisma cu alți părinți mândri din România!

Nu în cele din urmă vă sugerăm să nu uitați că pe măsură ce cresc, copiii pot uita ceea ce le-ați spus, dar nu vor uita felul în care i-ați făcut să se simtă!

Ajutați-i sa fie înspirați! Să fie unici! Să fie Charrisma!

#charrismacollection